Kako ova 43-godišnja majka sedmoro djece uspijeva izgledati ovako mlado?

Vjerovali ili ne, ljudi često njenu 22-godišnju kćer zamijene za sestru! Upravo zato, ovi savjeti bi nam svima mogli super doći

Sa samo 19 godina Jessica Enslow rodila je svoje prvo dijete. Skoro 24 godine kasnije, rodila je još šestoro djece, ali to na njoj nikad ne biste rekli. Ova 43-godišnja Amerikanka izgleda kao da ima tridesetak godina, a njezino tijelo djeluje i dosta mlađe… Ipak, imala je i ona svojih uspona i padova i problema s težinom. Nakon što je rodila svoje najmlađe dijete 2013., Jessica je odlučila da više neće dopustiti da joj životom upravlja tjelesna težina koja je usporeno rasla i padala.

Iako je tada odlučila napraviti promjenu, čak i uz značajnije dijete i kardio-treninge, nije napravila ništa značajnije sve do početka 2017. Tada je počela intuitivno jesti, fokusirajući se na točku u kojoj se osjeća zasićeno, bez da pretjera u jelu.
Između ostaloga, ostavila se slatkoga (pa i svoje najdraže Nutelle!) i zamijenila ih zdravim ugljikohidratima, uključujući zobene pahuljice, voće i integralni kruh. Čak je zaboravila i na grickalice, pa je umjesto toga jela jerky (sušeno, bezmasno meso) i proteinski čips.

Osim prehranom, pozabavila se i svojom fitness rutinom. Prije je bila opsjednuta kardio vježbama, a sada diže utege. Iako ne ide u teretanu koliko bi htjela, vježba nekoliko puta tjedno, s fokusom na noge i stražnjicu, dok jednom tjedno odradi kardio trening. Velika podrška u tome su joj i muž i djeca, koji joj se trude pomoći kako bi imala što više vremena za sebe.

Kaže da se i ona ponekad ne osjeća dobro jer prestane paziti na prehranu ili ne vježba redovito, ali onda joj poticaj daju i njeni Instagram pratitelji koji često misle da joj je kći – sestra! Najbolji savjet koji ima je da ostanemo uporni pa čak i ako skrenemo s puta, treba se trgnuti i vratiti se na isti pravac što prije možete. I zaista, neodustajanje je ključ!

Izvor: miss7.24sata.hr

 

 

 

Podijeli Prijateljima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *