Deni MekDonald (74) iz Irske imao je samo tri mjeseca života: Kada sam sokom od pšenične trave uspio izliječiti rak želuca doktori su pozelenili od muke!

Znam da mnogi ljekari misle da pšenična trava nema svojstva ni kvalitet da ubije stanice raka, ali ja sam živi dokaz da ona to čini. I premda mnogi od njih to javno neće priznati, sve je više ljudi koji počinju uočavati prednosti ove travke

Kada su prije nešto više od četiri godine doktori saopštili 74-godišnjem Deniju Mekdonaldu iz irskog grada Dunaffa da je obolio od raka želuca, koji je već bio u četvrtoj fazi i prijetio da ga ubije za tri mjeseca, on je odlučno odbio njihov prijedlog da odmah krene sa kemoterapijama.

Deni je odbio njihove savjete jer je bio uvjeren da njegovo tijelo neće moći izdržati agresivne terapije i zračenja koja će ga samo dodatno oslabiti i smanjiti šanse za oporavkom. Umjesto toga, okrenuo se se prirodi i potpuno novom načinu prehrane koji se temelji na konzumiranju soka od mlade pšenice, poznate superhrane sa nevjerovatnim zdravstvenim beneficijama.

 Poslušaj nas ili ćeš umrijeti!

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE NA SLJEDEĆU STRANICU

Podijeli Prijateljima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *