Imate li oko sokolovo: Samo 10% ljudi može pogoditi koji broj se nalazi na slici

Svakodnevno na internetu možemo pogledati razne zabavne igrice, zadatke, iluzije koje je potrebno riješiti. Pred vama je jedna slika na kojoj se nalazi skriveni broj. Na vama je da pogledate i kažete nam broj koji se nalazi.

Pogledajte dobro koji broj se krije na fotografiji i podijelite sa nama u komentarima o kom broju se radi. Za dodatno malo zabave pročitajte vic koji smo vam ostavili ispod i nasmijte se:

Ide čovjek pustinjom sav uglancan u odijeli. Naiđe na oazu, i poćne piti vode, kad naiđe brineta – san snova. Nije mogao izdržati, već zvekne on nju sa zadovoljstvom. Popije još malo vode, kad naiđe crnka, još bolja, ljepša i atraktivnija. Zvekne on i nju, opet sa zadovoljstvom. Dok je pio vode, naiđe plavuša – najbolja od svih prethodnih.

Taman kad se htio i s njom uhvatiti, osjeti da ga netko drma za rame. Kad ono, ogroman crnac s još većom sabljom stoji iza njega: – Jado moj, što učini, ovo je Sultanova oaza i njegovi najbolji komadi. Sad te moram odvesti Sultanu da te on kazni! I odvede on njega u palaču, a tamo čeka Sultan i reče:

– Moram te kazniti, ipak sam ja Sultan! Ostaćeš bez glave. Ali, da pokažem kako sam pravedan pružam ti mogućnost iskupljenja. Zato što si mi pio vode u oazi, moraš se udaljiti 5 metara od mene, prdnuti, i ako te ja čujem, oprošteno! Zato što si mi imao odnose sa brinetom, moraš se udaljiti 10 metara od mene, prdnuti, i ako te ja čujem, neka ti bude oprošteno!

A Zato što si mi bio sa crnkom, moraš se udaljiti 20 metara od mene, prdnuti, i ako te ja čujem, neka ti bude oprošteno! I bi tako, čovjek se udalji 5 metara, prdne, a Sultan mu oprosti prvi grijeh. Èovjek se udalji 10 metara, prdne, a Sultan mu oprosti i drugi grijeh. Čovjek se udalji 20 metara, i taman se spremio prdnuti iz sve snage, kad osjeti da ga netko vuče za rame. Okrene se i vidi nekog tipa: – Ajde još nekako što spavaš na sastanku, ali zašto prdiš toliko…

IZVOR:bosnianpeoblems

Podijeli Prijateljima